TORTOSA

Domingo Tomàs respon al PSC que la il·luminació dels Reials Col·legis ja estava prevista


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

30/11/2017

El regidor de Serveis, Domingo Tomàs, ha afirmat aquest dijous que el govern de Tortosa ja tenia previst millorar l’enllumenat del conjunt monumental dels Reials Col·legis. Per tant, ha dit que l’actuació no va a remolc de la moció que havia presentat el grup del PSC per al ple del proper dilluns. I és que el portaveu socialista, Enric Roig, ha acusat el govern del PDeCAT i Esquerra d’haver millorat la il·luminació dels Reials Col·legis a corre-cuita el 27 de novembre passat, per evitar el debat al ple. Però Tomàs ha assegurat que el pressupost de l’obra estava tramitat des del 15 de novembre.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Tomàs ha volgut recordar que l’equip de govern té l’objectiu estratègic d’il·luminar els monuments de la ciutat. De fet, ha utilitzat la ironia per animar els socialistes també a presentar mocions sobre la il·luminació de la façana de la catedral, a les muralles, o als porxos de la plaça de l’Ajuntament.

A banda, el regidor de Serveis també ha rebutjat les crítiques generalitzades de l’oposició als problemes amb l’enllumenat públic, després de la implantació del nou contracte. Amb tot, ha identificat alguns punts foscos de la ciutat que es podrien millorar.

Quant al nou contracte de la neteja, Tomàs ha dit que l’Ajuntament ja té gairebé a punt el plec de condicions. De fet, ha calculat que abans de l’estiu ja es podria iniciar el nou sistema de neteja viària, mentre que els nous contenidors i els nous camions de recollida estarien totalment implementats cap a l’octubre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>