CAMPREDÓ

Dol a Campredó per la mort de la regidora d'Urbanisme i el seu marit en un accident de trànsit


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | CAMPREDÓ

27/11/2017

Consternació a Campredó per la mort de Sandra Domènech, regidora d'Urbanisme i Medi Ambient, de només 28 anys, en un accident de trànsit, aquest diumenge a la nit, en el qual també va morir la seva parella, Moisès Barea, de 35 anys i també veí del poble. L'EMD ha decretat dos dies de dol, ha suspès totes les activitats programades i les banderes del consistori onegen a mig pal amb un llaç negre. Damià Grau, alcalde de Campredó, ha donat el condol a les famílies i ha apuntat que la mort de la parella és "un cop molt dur" per a tot el municipi perquè eren dos veïns "molt actius socialment" i "molt estimats". El fill del matrimoni, un nadó que va resultar ferit lleu en l'accident, segueix ingressat en observació a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. El conductor de la furgoneta que va xocar contra el vehicle d’aquesta parella de Campredó, un home de nacionalitat francesa, també va morir a l’accident.

Segons han apuntat fonts de la investigació de l'accident mortal, la furgoneta que viatjava en sentit nord, cap a Rasquera, s'hauria desviat cap al voral dret de la carretera i en donar un cop de volant a l'esquerra per redreçar el vehicle, hauria envaït el carril del sentit contrari i xocat contra el cotxe de la parella i el nadó que viatjaven en sentit sud, cap a Benifallet.

Des d'Esquerra Republicana a les Terres de l'Ebre, grup al qual pertanyia políticament la regidora de Campredó, també s'ha rebut amb consternació la notícia de la tràgic accident mortal i la pèrdua de Domènech i Marqués. Des de la federació republicana han destacat "el compromís i vocació de servei" amb què la regidora de Campredó va desenvolupar la seva tasca política "com a ferma defensora dels valors republicans aplicant-los a la defensa del poble i del territori".



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>