Destituït l'entrenador del Tortosa

Albert Pascual | TORTOSA

30/10/2017

San Cristóbal 3 - 0 Tortosa

El mal peu amb què el Tortosa ha tornat a Primera Catalana s'ha vist reflectit aquest cap de setmana en una nova derrota, la sisena en nou jornades, contra el San Cristóbal. Una desfeta que significa l'adéu d'Àngel Garcia com a entrenador del primer equip en una decisió de la junta directiva de l'equip tortosí.

Al cap de 30 segons l'equip ja perdia arran d'un gran xut de Mario que entrava per tot l'escaire. La segona acció ofensiva del San Cristóbal també ha estat gol fruit d'un contraatac culminat per banda esquerra que culminava Alejandro Cabrera. Amb 2-0 als cinc minuts, l'equip ha intentat treure l'orgull, però el rival tenia molta més contundència i aconseguia aturar les accions ofensives tortosines per sortir a la contra. Poc abans del descans els locals han tingut el 3 a 0 que finalment s'ha fet esperar.

A la segona part el tècnic Àngel Garcia ha introduït alguns canvis per intentar canviar la dinàmica de l'equip, que no ha aconseguit canviar. Els atacs del Tortosa eren molt plans i el rival volia sentenciar amb el 3-0, de nou Mario, al minut 65 gràcies a un xut creuat en una aglomeració dins l'àrea. D'allí al final, el marcador ja no s'ha mogut.