Derrota injusta que fa molt difícil el play-off

Albert Pascual | ASCÓ

10/04/2017

Granollers 1 - 0 Ascó
L'Ascó es complica massa les opcions de play-off després d'una injusta derrota al camp del Granollers i és que l'equip riberenc no mereixia l'1-0 en contra. Un resultat que no convida a l'optimisme després d'assaborir durant unes jornades la quarta posició. Després de quatre derrotes seguides fora de casa i un total de set jornades sense guanyar, l'Ascó ocupa ja la sisena posició a set punts del quart.

Al partit d'aquesta 33a jornada, l'Ascó va merèixer molt més durant el primer temps on va disposar de dos clares ocasions de gol més un penal a favor que incomprensiblement va errar Jonatan Toledo i que haguera pogut donar l'avantatge al conjunt asconenc.

A la segona part els locals van començar a generar una mica més de perill de cara a la porteria que aquesta jornada defensava Fuertes, però les ocasions també van ser clares per a l'Ascó.

Però la mala sort estava present a les botes dels jugadors asconepncs i quan tot indicava que el partit acabaria en empat a zero, un fatídic minut 87 va acabar en les esperances de l'equip verd. Una centrada des de la banda esquerra de l'atac local acabava amb una rematada de Javi Sánchez.

Amb tres minuts més l'afegit, l'Ascó va intentar anar a aconseguir l'empat, però tres pilotes al pal d'Artur, Blasi i Osado ho van impedir.

Després d'aquesta derrota, l'equip riberenc ha de recuperar-se ràpid per enfrontar aquest dijous el partit avançat a la jornada 34 contra el Palamós.