AMPOSTA

Derrota amb bones sensacions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

12/09/2017

CH Amposta 20 - 25 BM Morvedre

Inici oficial de la lliga per al primer equip femení del Club Handbol Amposta en una nova temporada a la segona categoria de l'handbol espanyol.

El partit, a una hora poc usual per a l'handbol ampostí, va ser el migdia de diumenge i contra un rival d'entitat, el BM Morvedre valencià, un dels equips més potents de la categoria i que més s'ha reforçat durant l'estiu.

Però les ampostines també van saber fer lluir un dels nous fitxatges: Zulema Asensio que va marcar la diferència anotant set gols, insuficient però per a vèncer en aquest primer partit.

I és que les noies de Mateu Castellà van oferir bones sensacions però van anar des dels primers minuts a remolc al marcador, amb diferències de tres o quatre gols. Tot i la bona defensa local, la rapidesa de les saguntines va ser determinant.

L'Amposta Lagrama va acusar la falta d'atac enfront d'un equip que estava molt ben posicionat i que s'ho va treballar per aconseguir el resultat final de 20 a 25.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>