Derbi poc vistós

Albert Pascual | AMPOSTA

06/03/2017

Amposta 1 - 1 Camarles
El derbi ebrenc entre l'Amposta i el Camarles ha acabat en empat. Ha estat un partit poc vistós i amb moltes imprecisions per part dels dos conjunts. A la primera part el Camarles ha disposat d'una ocasió de gol però el porter ampostí, Guillem Pallisé, ha rebutjat l'esfèric quan el davanter camarlenc ha rematat sol des de dintre de l'àrea gran.

A la segona meitat el conjunt entrenat, en aquesta ocasió, per Albert Bel ha dominat més l'esfèric. Tot i així, l'Amposta no ha estat clar en idees ni en profunditat de cara a la porteria d'Aitor.

Al minut 64 Páez, que feia molt poc que havia entrat al terreny de joc, ha pentinat la pilota traient una mà el porter Aitor. El seu rebuig ha anat a parar a les cames de León, que en pròpia porta ha fet pujar l'1 a 0 al marcador. L'alegria ha durat poc al municipal, ja que al minut 70 ha estat Raül Teixidó qui d'una falta ha aconseguit empatar el partit.

Poques arribades més de perill a les dues porteries han posat el final a un matx que ha acabat amb empat al marcador.

La setmana vinent, hi torna a haver futbol al municipal ampostí, serà diumenge a les cinc de la tarda contra el Vendrell.