DELTEBRE

Deltebre xifra en més de 4 milions el forat en serveis i obres públiques


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | DELTEBRE

18/04/2017

Així de clar s’ha expressat aquest dimarts l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler. Hi ha com a mínim quatre milions d’euros que els veïns del municipi han pagat per costejar diversos serveis i obres públiques durant els anys 2007 i 2015, però que en realitat s’han volatilitzat. Aquesta és la conclusió més preocupant de l’auditoria que ha encarregat l’Ajuntament, i que ha detectat irregularitats de gestió en 32 dels 42 expedients analitzats.

Segons Soler, un dels casos més preocupants és el del contracte municipal d’aigua potable amb l’empresa Sorea. Un contracte que es remunta a l’any 1984, i del que encara en queden 17 anys més. A Deltebre, la xarxa d’aigua potable té unes pèrdues que s’apropen al 70% i que l’empresa factura als veïns. A més, l’alcalde afirma que les despeses fetes per l’empresa, amb una inversió d’1,6 milions també a càrrec dels veïns de Deltebre, no han servit per solucionar el problema. De fet, Soler ha remarcat que hi ha una despesa de més de 900.000 euros que l’empresa d’aigües no ha destinat a obres.

L’alcalde ha reiterat que ara l’Ajuntament analitzarà els resultats de l’auditoria per saber com ha d’actuar en cadascun dels expedients, sense posar en risc els interessos de la ciutadania de Deltebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>