DELTEBRE

Deltebre reclama actuacions urgents contra els mosquits a Riumar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailG.M. | DELTEBRE

20/07/2017

La proliferació del mosquit al nucli de Riumar està causant diverses problemàtiques a la ciutadania i a les empreses del sector turístic. Davant la intensitat de la problemàtica, des de l’Ajuntament de Deltebre ja fa dies que es va reclamar una acció contundent al COPATE davant la descoordinació que tenien amb el Parc Natural per tractar certs focus de mosquits en espais naturals que influeixen directament amb Riumar.

El control del mosquit és gestionat pel Consell Comarcal del Baix Ebre mitjançant el Consorci de Residus i Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE), ja que l’Ajuntament de Deltebre té la competència delegada per a la seua gestió.

"Amb tot, des de l’Ajuntament de Deltebre, i després de les nostres reclamacions, ens consta unes actuacions sobre la població adulta i arrossars, per part del COPATE, durant aquesta última setmana, tot i que a hores d’ara aquestes no estan produint els efectes necessaris per a la disminució de la plaga", han afirmat a través d0'un comunicat. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Deltebre se segueixen reclamant actuacions immediates al COPATE.

Per tot plegat, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “és totalment intolerable que en plena temporada turística haguem de patir una allau descontrolada de la plaga de mosquit. Des de l’Ajuntament reclamem actuacions urgents i efectives al COPATE”.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>