DELTEBRE

Deltebre projecta una rotonda per acabar amb un encreuament conflictiu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

08/03/2018

Aquest són els projectes que en els pròxims mesos transformaran part del municipi de Deltebre. L’alcalde, Lluís Soler, ha exposat dijous al matí les línies de treball a poc més d’un any per a les eleccions.

Així, el carrer Girona de Deltebre es convertirà en artèria fonamental del futur anell viari del Delta de l’Ebre que conectarà les dos vores del riu a través del pont lo Passador. Un carrer que aglutina un dels nous espais culturals del municipi, la Biblioteca del Delta de l’Ebre.

Amb 119.000 euros de pressupost, quedarà enllaçada la biblioteca amb l’institut gràcies a una zona ajardinada, a més de la creació d’una zona d’aparcament.

També es farà un espai expositiu en una de les cares del gran edifici de la Biblioteca, un projecte previst per a l’any 2019.

Altres projectes vitals per a Deltebre són la millora de la seguretat a l'encreuament entre el carrer Girona i l'avinguda Robert Graupera amb la construcció d'una rotonda. L'obra tindrà un cost de gairebé 230.000 euros permetrà posar punt final a un dels punts negres de la circulació viària del municipi. En paraules de Lluís Soler, s’ha pensat en una solució innovadora per fer una rotonda desplaçada i així no afectar cap casa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>