DELTEBRE

Deltebre inicia una campanya per impulsar el comerç local per Nadal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

01/12/2017

“Aquest Nadal, compra al comerç local”. Aquest és el lema de la campanya que realitzen l’Ajuntament de Deltebre i la Federació de Comerç i Turisme per impulsar les compres nadalenques als diferents establiments comercials del municipi, i així afavorir i dinamitzar l’economia local. El vicepresident de la Federació de Comerç i Turisme, Ricard Chopo, ha detallat les accions previstes.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que l’objectiu és dinamitzar l’economia local i revitalitzar el comerç de proximitat. D’altra banda, aquest diumenge 3 de desembre es realitzarà el Mercat de Nadal. Per a impulsar totes aquestes actuacions, FECOTUR ha presentat un vídeo promocional. La presentació ha estat seguida en directe pels alumnes de tercer de primària de l’escola de l’Assumpció, el quals estaven realitzant una visita a l’Ajuntament de Deltebre per conèixer el funcionament de l’administració local.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>