DELTEBRE

Deltebre es promociona al Saló del Manga


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

02/11/2017

L’Ajuntament de Deltebre ha presentat al Saló del Manga el nou estand de promoció turística que projectarà la imatge del municipi posant en valor la gastronomia, els atractius turístics i la cultura del municipi. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que s’ha volgut anar més enllà de les fires tradicionals perquè visitants però també distribuïdors i productors japonesos coneguin l’arròs de la zona i els seus paisatges.

Així, Deltebre també és protagonista als tallers de cuina del Saló del Manga. El xef del restaurant Mas Prades, Ladis Alcalà, va ser el protagonista de l’espai de cuina amb un taller didàctic de cuina i de degustació d’arròs amb ostres del Delta de l’Ebre davant de més de 200 persones. Aquest dijous ha estat el torn del xef guardonat amb una estrella Michelin, Jeroni Castell, qui ha elaborat un arròs amb anguiles i carxofes. Finalment, dissabte hi haurà dos tallers: un primer, a càrrec de Margaret Morelló, del restaurant Sushi MC, que prepararà un futomaki d’anguila fumada. I, un segon, un taller de Sake produït al Delta de l’Ebre de la mà de Meritxell Jardí i Humbert Conti.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>