DELTEBRE

Deltebre acull el primer acte de campanya de la CUP Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | DELTEBRE

09/12/2017

La CUP Terres de l’Ebre va arrencar amb els actes de campanya dijous al vespre a Deltebre. Ho va fer en un míting on hi van participar la cap de llista de les Terres de l’Ebre, Èrica Bel; el cap de llista de la demarcació de Tarragona, Xavi Milian; i la candidata per Barcelona, Bel Olid, entre d’altres. Olid va acusar el govern espanyol d’exercir una operació de retrocés vers Catalunya.

Olid també va ironitzar sobre la proposta que porta el PP al seu programa electoral que obre la porta a prohibir les estelades a l’espai públic.

L’escriptora també va confessar sentir-se decebuda amb ERC i JxCat perquè volen tornar a dialogar i va afirmar que la credibilitat d’aquests partits cada cop està més baixa. Per la seva banda, Milian, va acusar el bloc unionista d’abanderar un discurs racista vers la societat catalana per parlar d’una fractura social que no existeix.

Milian va demanar superar el mur que representa l’Estat Espanyol.

La candidata ebrenca, Èrika Bel, va animar a fer efectiva la República proclamada pel Parlament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>