DELTEBRE

Deltebre acollirà un dels grups d’ajuda mútua de la Lliga Contra el Càncer


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

09/11/2017

Deltebre serà seu dels Grups d’Ajuda Mútua (GAM) que la Lliga Contra el Càncer posa a disposició, de manera gratuïta, als malalts oncològics. D’aquesta manera es vol fomentar l’accessibilitat dels veïns de Sant Jaume d’Enveja, Camarles, l’Ampolla i l’Aldea, a més a més dels de Deltebre, a aquests grups. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que amb aquest acord amb la Lliga Contra el Càncer, als qui ha agraït la iniciativa, es mostra l’aposta del govern municipal per les polítiques socials.

La presidenta de l’Associació de la Lliga Contra el Càncer de Deltebre, Natàlia Alvarado, ha explicat que amb els Grups d’Ajuda Mútua es vol reduir el sentiment de solitud que pot aparèixer durant el procés de tractament i aprendre a encarar millor el càncer en les seves diferents fases.

Les persones encarregades de liderar aquests grups són malalts oncològics que han superat la malaltia i que realitzen aquesta tasca voluntàriament. Cada instructor disposà d’un telèfon mòbil amb el qual els membres del grup podran enviar, sigui l’hora que sigui, les seves incertes, dubtes o inquietuds. La seu de Deltebre serà, una vegada finalitzades. La seu de Deltebre serà, una vegada finalitzades les obres d’adequació, l’antiga Biblioteca Delta de l’Ebre cada tercer dimarts de mes. De moment, però, els grups es podran realitzar a l’aula de formació de l’actual Biblioteca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>