EL PERELLÓ

Debut del Perelló a Lliga Catalana femenina


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | EL PERELLÓ

19/09/2017

HC Perelló 17 - 17 HC Canovelles

Primera jornada de lliga per a les xiques del Perelló a Lliga Catalana en una jornada on descansaven les asconenques. El partit tenia com a rival un equip consolidat en aquesta categoria, el Canovelles, però les d'Aleksandr Jovic van aguantar la pressió i els nervis d'aquest debut a una nova categoria plantejant una bona defensa que va tenir com a resposta una altra defensa ben ordenada que va portar el partit a un resultat final d'empat a 17 gols.

A la primera part dubtes inicials de les perellonenques amb un parcial d'1 a 4 que van saber remuntar i acabar al descans amb un marcador favorable de dos gols amunt. Però a la segona part, mateix guió amb el Canovelles que va aconseguir una renda de fins a tres gols, però un equip local que va saber reaccionar per acabar el partit en 17 iguals.

Amb vuit encerts a porteria, Núria Cascubierta va ser la màxima golejadora per al Perelló que suma un punt en aquest primer partit. Ara tindran dos setmanes de descans fins al següent encontre l'1 d'octubre a casa contra el Sant Joan Despí B.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>