BARCELONA

De la Serna es compromet a accelerar el desviament de camions però evita donar una data


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. / ACN | BARCELONA

21/02/2018

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha reunit aquest dimarts els alcaldes del conegut com a Pacte de Berà per comprometre's a accelerar al màxim els tràmits per desviar els camions de l'N-340 cap a l'AP-7.

Tot i que els alcaldes de les poblacions afectades confiaven que la trobada amb el ministre serviria per a conéixer una data exacta per treure els vehicles pesats de la nacional, De la Serna tan sols ha remarcat una voluntat de treballar amb celeritat.

Per la seua part, els alcaldes han lamentat la manca de concreció, mentre ha insistit a demanar que es "resolga el problema" com més aviat millor.

El ministre ha reiterat la prudència amb què s'han de portar les negociacions amb les parts i ha tornat a incidir en les acusacions d'incompliment de la suposada promesa de començar el desviament l'1 de gener.

Un cop donada la llum verda al desviament de camions, aquests hauran d'entrar a l'AP-7 per Peníscola i Torredembarra. Pel que fa als turismes, la gratuïtat en viatges d'anada i tornada el mateix dia podrà ser entre els peatges de Vinaròs-Alcanar i l'Hospitalet de l'Infant.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>