TORTOSA

Darrera crida a votar en els pressupostos participatius de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | TORTOSA

05/05/2017

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha fet aquest divendres una darrera crida a votar en els primers pressupostos participatius. Fins aquest dissabte es pot votar a les oficines de les EMD de Jesús, Bítem i Campredó, i a les de Vinallop i els Reguers, i també a l’Ajuntament que aquest dissabte restarà obert en horari de matí i tarda. Bel ha afirmat que les votacions s’estan produint a bon ritme. De fet, l’alcalde de Tortosa ha avançat que s’està apunt de superar el 5% de participació, un percentatge que considera un èxit.

Els resultats es donaran a conèixer al llarg de la setmana vinent. D’altra banda, Bel ha avançat que en el ple ordinari de dilluns es donarà compte del compliment de l’objectiu d’estabilitat i la regla de la despesa i sostenibilitat financera en l’exercici de 2016. Ara bé, Bel ha avançat que si l’Estat espanyol no modifica aquesta “absurda” regla de la despesa, que limita la capacitat d’inversió dels ajuntaments malgrat disposar de superàvit, l’any 2017 l’Ajuntament de Tortosa no la complirà per fer front al projecte del pont de l’Estat o la nova piscina.

En el ple de dilluns es debatran vuit mocions dels grups municipals a l’oposició.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>