TORTOSA

Dani Andreu demana molta tranquil·litat el proper 1-O


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

29/09/2017

Dani Andreu ha demanat aquest divendres molta tranquil·litat el proper 1-O i anar votar de manera pacífica per defensar la democràcia. Andreu ha presidit la sessió plenària del Consell Comarcal del Baix Ebre com a president en funcions a causa de la baixa per malaltia de l’actual president Enric Roig.

Andreu també ha explicat que els cartells sobre el referèndum que l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i Associació Catalana de Municipis (ACM) ha enviat als consells comarcals catalans i que tanta polèmica va aixecar al Montsià, no han arribat mai al Consell Comarcal del Baix Ebre. De fet, ha explicat que tant les empreses de paqueteria com Correus haurien confirmat que ni els ha arribat ni han distribuït cap d’aquests paquets a aquest ens comarcal.

D’altra banda, el ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat coordinar i fer el seguiment del Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) de la Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre, que impulsa la innovació al territori. El ple ha aprovat presentar al·legacions a la resolució provisional de la direcció general d'Administració Local de la Generalitat que redueix la inversió sol·licitada de gairebé 4’1 milions d’euros a 1,4 milions. Foto CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>