ULLDECONA

Cultius Ponç s’emporta les oliveres, tot i la pressió de l’Ajuntament d’Ulldecona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | ULLDECONA

31/01/2018

L’Ajuntament d’Ulldecona ha perdut la batalla contra l’empresa Cultius Ponç, qui des d’aquest dilluns ha començat a endur-se les oliveres mil·lenàries que té en propietat al terme municipi. El consistori va requerir formalment a l’empresa que no s’emportessin els exemplars catalogats com a mil·lenaris. Però des d’aquest dilluns a la tarda diversos camions carregats amb exemplars d’oliveres entren i surten de la finca del Mas del Rector a la falda de la serra del Montsià. Núria Ventura és alcaldessa d’Ulldecona.

En aquest sentit Ventura ha demanat celeritat per protegir legalment les oliveres.

Ventura també ha lamentat que la negociació ha estat ‘molt complicada’ ja que l’empresa de Sant Celoni no ha mostrat ‘voluntat en cap moment d’escoltar les reivindicacions del consistori’.

Aquest dimecres al matí la plataforma Salvem lo Montsià ha fet una acció reivindicativa a la foia d’Ulldecona en contra de l’arrencada d’aquestes oliveres monumentals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>