L'AMETLLA DE MAR

Crida de Joan Pere Gómez per consensuar el nou edifici comercial del port de l’Ametlla


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | L'AMETLLA DE MAR

07/04/2017

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, ha afirmat aquest divendres que l’Ametlla de Mar “no es pot permetre dir que no” a la construcció del nou edifici comercial del port. Una inversió de 700.000 euros, íntegrament a càrrec de Ports de la Generalitat, que s’emmarca en les obres de millora del front portuari, amb un cost de 400.000 euros més. El gerent de Ports ha afirmat que les diferències de criteri amb el govern d’Esquerra i Compromís per la Cala són bàsicament de tipus estètic, tot i que abans d’arribar a la situació de bloqueig actual havien tingut dos anys per negociar.

Gómez també ha dit que, si no es pot construir el nou edifici comercial abans de l’estiu del 2018, farà tot el possible perquè es puga incloure en el nou pla d’inversions de Ports per al període 2018-2021.

Durant el 2017, Ports invertirà un total de tres milions d’euros en els diversos ports i embarcadors de les Terres de l’Ebre. Una de les obres més importants és la reforma del passeig marítim de Sant Carles de la Ràpita, que s’acabaren just després de les vacances de Setmana Santa. Les obres es completaran amb la reforma de les oficines de la mateixa seu de Ports, amb la previsió que es puguin inaugurar per Sant Joan.

A banda, Ports també ha de fer enguany la reforma de l’embarcador de Tortosa, que s’ha retardat uns mesos a causa del cabal excessivament alt del riu Ebre.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>