AMPOSTA

Creix la producció i l’ocupació a l’Ebre malgrat el context polític


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

13/12/2017

La producció de les empreses de les Terres de l’Ebre ha crescut, amb un índex ponderat del 2,5%, durant el primer semestre del 2017 i ho ha fet d’una manera més pronunciada que els dos últims anys, des que es va començar a analitzar la situació econòmica a través de l’Índex del Clima Empresarial de les Terres de l’Ebre. Un informe que elabora la Càtedra d’Economia Local i Regional (CELiR) del campus Terres de l’Ebre de la URV a partir d’enquestes qualitatives a més d’un centenar d’empreses del territori.

Per primera vegada, en l’elaboració de l’Índex del Clima Empresarial a les Terres de l’Ebre s’ha preguntat als empresaris sobre com els està afectant l’actual situació política de Catalunya. El 70% diuen que no els ha afectat a la facturació durant aquest primer semestre de l’any, però creuen que sí que els afectarà el proper semestre. Amb tot, el coordinador de l’Índex, Pau Galiana, destaca que l’ocupació i la producció creix.

Altres dades que l’Índex analitza són els preus i la competitivitat en el mercat nacional i internacional. En aquest àmbit, destaca que cap empresa declara haver perdut competitivitat en el mercat català i molt poques ho creuen respecte els altres àmbits; així per exemple, cap empresa industrial ni agroindustrial perd competitivitat en mercat espanyol ni internacional.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>