Cory Blau dóna el passaport a la victòria del Cantaires

Albert Pascual | TORTOSA

24/10/2017

CB Cantaires 96 - 91 CB Girona

Victòria de prestigi de Les Vinyes del Convent Cantaires 2019 enfront del Club Bàsquet Girona, un dels millors equips de la categoria en un partit d'infart que va acabar en empat a 81 i va haver d'anar a la pròrroga davant un pavelló de Ferreries amb una afició bolcada amb l'equip que va gaudir fins al final, i més amb la segona victòria de la temporada a lliga EBA.

A menys de quatre segons per acabar el partit, el Cantaires tres punts per sota del Girona va aconseguir un tir lliure i una cistella de Cory Blau que portava als tortosins a la pròrroga per a desesperació de l'equip visitant que veia com se li començava a escapar el partit quan semblava que donava per mort al Cantaires

De fet l'encontre va ser molt igualat amb una lleugera avantatja dels tortosins en els dos primers parcials, però un mal tercer quart que perdien de 10 i un últim quart on els de Claudio Prieto van haver de treballar de valent per acabar 81 iguals. Una pròrroga màgica per als rojos que guanyaven 15 a 10 en un partit on Joel Kindred va marcar la diferència amb 30 punts i Cory Blau, l'heroi del partit amb 18 van ser els màxims anotadors.

La Unió Esportiva Barberà serà el pròxim rival del Cantaires. Els del Vallés perdien contra el Mataró Parc Boet aquest cap de setmana per 75 a 71 i són cuers. Els tortosins en canvi, avancen fins a les posicions del mig.