TORTOSA

Constitueixen els comitès executius i organitzadors dels World Sports Games


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

11/04/2018

Amb la constitució dels comitès executius i d'organització dels World Sports Games, es dóna el tret de sortida a la principal cita esportiva de les Terres de l'Ebre del 2019. L'esdeveniment, que se celebrarà entre el 2 i el 7 de juliol de l'any que ve tindrà com a seu principal Tortosa, i les ciutats d'Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Deltebre, Móra d'Ebre i Gandesa també acolliran proves esportives on participaran atletes amateurs de 35 països diferents.

Des de la Unió de Consells Esportius de Catalunya s'ha valorat molt positivament la implicació dels ajuntaments i les administracions provincials i autonòmiques així com entitats esportives del territori que diuen, estan molt implicades en l'organització d'aquests jocs, i que això és sinònim que tot sortirà bé. També és important en aquesta edició el fet de descentralitzar els grans esdeveniments esportius.

Un altre punt important és la repercussió econòmica que l’arribada d’aquests esportistes i les seues famílies pot generar al conjunt de les Terres de l’Ebre, una xifra que s’estima puga arribar als 4 milions d’euros.

Així les coses, des de l'organització dels World Sports Games s'ha demanat un estudi a la Universitat Rovira i Virgili de l'impacte econòmic que poden deixar aquesta cita esportiva. La pròxima reunió del comitè organitzador serà al mes de juliol, i a l'octubre, Tortosa acollirà l'assemblea anual del CSIT, l'entitat organitzadora dels World Sports Games.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>