TORTOSA

Concentracions a les portes dels ajuntaments per condemnar la violència de l’1-O


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

02/10/2017

Puntualment, a les 12 hores del migdia, s’han produït concentracions davant dels ajuntaments, consells comarcals i la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre en rebuig per la repressió de la Guàrdia Civil i la policia espanyola aquest diumenge 1 d’octubre contra el referèndum. A Tortosa els encarregats de llegir el manifest consensuat per Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) han estat l’alcalde i els portaveus dels grups municipals.

En la concentració han participat treballadors de l’Ajuntament, estudiants i veïns. També un grup de bombers que han estat rebut amb aplaudiments d’agraïment. Un altre punt on s’ha concentrat centenars de veïns és Sant Carles de la Ràpita, on s’han vist moltes llàgrimes i abraçades entre ciutadans encara consternats pels fets de l’1-O. L’Ajuntament de la Ràpita ha avançat que ofereix assessorament jurídic a totes les persones que van resultar ferides en les càrregues policials d'aquest diumenge al pavelló municipal i que vulguin presentar denúncia. En les darrers hores s'han expedit 84 certificats mèdics per lesions, resultat de la dura actuació de la Guàrdia Civil. El consistori no descarta presentar també una denúncia com a part implicada. Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>