MADRID

Compromís critica els retards en la connexió de l'A-7 entre Catalunya i el País Valencià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MADRID

07/03/2018

El senador de Compromís per Castelló, Jordi Navarrete, ha instat al Govern central a reprendre de manera immediata la connexió de l'autovia A-7 entre Vilanova d'Alcolea i Vandellòs, paralitzada des de 2010. Compromís ha incorporat aquesta petició com a esmena a una moció d'ERC que reclamava millorar les comunicacions de les comarques del Camp de Tarragona i que els republicans no han acceptat.

El senador Navarrete ha recordat la importància de l'A-7 a les comunicacions pel Corredor Mediterrani i ha retret al PP el joc brut i manipulació que practica amb aquest vial acusant la Generalitat Valenciana d'inacció. L'extensió de l'A-7 entre Vilanova d'Alcolea i la Jana ja està licitada i només falten els informes.

Compromís ha reclamat acabar la connexió entre Castelló i Tarragona per l'interior enfront de l'N-340 i l'AP-7. En canvi, des del grup d'Esquerra al Senat només aposten per enllaçar l'autovia amb l'AP-7 a Vandellòs i continuar cap al sud per una AP-7 sense peatges, en teoria prevista per al 2019.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>