CAMBRILS

Cinc terroristes abatuts en un intent d’atemptat a Cambrils


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | CAMBRILS

18/08/2017

Els Mossos d'Esquadra mantenen actiu el dispositiu policial pel presumpte atac terrorista a Cambrils tot i que, segons asseguren, la situació està "sota control". Aquesta matinada passada, agents del cos policial han abatut a trets cinc persones al passeig marítim de la ciutat del Baix Camp, que presumptament anaven armades amb el que semblaven cinturons explosius. Els Tedax ho han inspeccionat i han fet diverses detonacions controlades. El conseller d'Interior ha explicat que en aquest intent d'atemptat hi ha hagut sis persones ferides, una de les quals en estat crític, i també un mosso, amb lesions lleus. Per la seua banda, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va agrair la resposta dels serveis d’emergència i es va posar a disposició dels afectats.

D’altra banda, conseller ha afirmat que els terroristes abatuts haurien conduit un Audi fins a l'entrada de Cambrils, on s'han topat amb un control de Mossos. Amb el cotxe haurien atropellat els agents del cos del control i a diversos civils, sis dels quals han quedat ferits, un en estat crític i un de gravetat. Un dels mossos també ha resultat ferit lleu. El cotxe ha acabat bolcat. Els ferits han estat traslladats a l'Hospital Joan XXIII, Santa Tecla, Reus i al CAP.

El conseller ha vinculat en declaracions a RAC1 i TV3 els fets de Cambrils amb els d'Alcanar i l'atemptat terrorista a les Rambles de Barcelona. Els cinc terroristes abatuts serien persones investigades pels Mossos. La policia continua aquest matí buscant el conductor de la furgoneta que ha provocat l'atropellament massiu a Barcelona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>