LA GALERA

Ceràmica japonesa s’exposarà a la XXV Fira de la Terrissa de la Galera


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | LA GALERA

17/04/2018

Terrissers i ceramistes d'arreu de la península Ibèrica, el Marroc, i enguany com a país convidat, el Japó, tornaran a trobar-se al certamen de referència: Argila, la Fira de la Terrissa de la Galera, que enguany compleix 25 anys. L'alcalde de la Galera, Ramon Muñoz, destacava en la presentació d'aquesta vint-i-cinquena edició, l'esforç que ha suposat per a tota la gent del poble, dur-ho a terme de manera ininterrompuda.

Des de l'associació galerenca "Lo Cadub" impulsora d'aquesta iniciativa es vol remarcar el nivell dels participants que un cop l'any es reuneixen en aquest petit poble del Montsià.

Durant els últims set anys, la fira s'ha obert al món, i any rere any, un país ha sigut convidat a mostrar les seues arts ceràmiques. Normalment països de l'entorn, però enguany, des de l'organització s'ha apostat fort amb el Japó, un país on la ceràmica està present des del període Jōmon fa més de 10.000 anys, fins a l'actual era Heisei, amb més de 40 estils diferents repartits per tot l'arxipèlag.

A més, també està convidada la comunitat del Principat d'Astúries, que pren el relleu de l'Aragó, protagonista de la fira de l'any passat. Amb aquest programa Argila es posiciona com una de les fires més dinàmiques i amb més renom del territori.

Durant els dies de la Fira també es podrà visitar El Museu Terracota que acollirà les peces guanyadores del Premi Biennal de Ceràmica. La fira s'inaugurarà el 28 d'abril i es prolongarà durant quatre dies fins a l'1 de maig.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>