MÓRA D'EBRE

Centenars de persones es manifesten per demanar més inversions a l’hospital de Móra d’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | MÓRA D'EBRE

14/05/2017

Centenars de persones entre treballadors de l’hospital de Móra d’Ebre, ciutadans i polítics s’han mobilitzat per reclamar inversions que garanteixin la qualitat assistencial del centre. La manifestació ha començat al Pont d’Arcades de Móra d’Ebre i ha avançat fins a l’hospital on han llegit un manifest assegurant que l’hospital passa per un dels pitjors moments de la seva història i on han reivindicat la dignitat del centre, de les seves instal·lacions i de la gent que hi treballa. La queixa principal ha estat la mala gestió dels diners que en teoria havien d’anar destinats a l’hospital, 8 milions d’euros, 4 dels quals desviats a l’hospital de Sant Joan de Reus per part de l’empresa gestora, Gecohsa.

A banda de que els 4 milions d’euros que resten es quedin per a inversions a l’Hospital de Móra també demanen que la gestió es faci des del territori per a que s’entenguin millor els seus problemes. L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha indicat que hi ha consens polític i ha reclamat diàleg i que s’esclareixi el futur de l’hospital.

Piñol ha explicat que han intentat reunir-se amb el Conseller de Salut, Toni Comín, diverses vegades però que no han obtingut resposta. Per això ha assegurat que insistiran per a que el conseller els rebi i els doni explicacions.

L’hospital va ser inaugurat el 1988 i des de el Comitè d’Empresa han remarcat que hi ha equips, com els de radiologia, que són d’aquella època i que per tant s’estan quedant obsolets.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Guia per a l'independentiste reubicat

Núria Menasanch
ESCRIPTORA

La Itàlia ingovernable

Jesús Gellida
POLITÒLEG

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>