SANT CARLES DE LA RÀPITA

Centenars de persones es concentren davant la caserna de la Guàrdia Civil a la Ràpita


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

03/10/2017

Centenars de persones es van concentrar aquest dilluns a la nit davant de la caserna de la Guàrdia Civil a Sant Carles de la Ràpita per mostrar el seu rebuig als fets de l’1-O. La Ràpita va ser un dels punts del país on es va produir una forta càrrega policial amb una quarantena de ferits de diversa consideració. Convocada per les xarxes socials, la concentració va aplegar centenars de veïns de la Ràpita però també d’altres municipis del territori. Els Mossos d’Esquadra van desplaçar-se fins davant de la caserna de la Guàrdia Civil, per vigilar i evitar que es produïssin aldarulls. L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, acompanyat de regidors del municipi però també d’Alcanar, Campredó i Amposta va agrair les demostracions de suport però va demanar “serenitat i paciència”.

Caparrós va fer una crida a totes les persones presents a participar en la concentració que s’ha convocat aquest dimarts al migdia a la plaça del Coc.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>