AMPOSTA

Carme Navarro: ‘Ja hem iniciat les converses per la moció de censura al Montsià’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

20/10/2017

Carme Navarro ha confirmat aquest divendres que Esquerra ja ha iniciat converses per promoure una moció de censura i canviar la presidència al Consell Comarcal del Montsià. Des del trencament del pacte, el PSC governa en minoria amb només 5 dels 25 consellers comarcals. Segons la portaveu d’ERC, no seria gaire responsable deixar el govern del Consell Comarcal “en un grup tan minoritari”. Així, Navarro ha recordat que ERC i el PDeCAT són els grups majoritaris al Montsià, amb 9 consellers cadascun. A més dels 5 del PSC, tant el PP com Entesa tenen un conseller respectivament.

Navarro ha reiterat que la decisió d’Esquerra de trencar el pacte amb el PSC respon a la pèrdua de confiança cap a Francesc Miró, després que el president del Consell Comarcal va decidir retenir, unilateralment, uns cartells de l’AMI sobre el referèndum que anaven dirigits a una altra persona.

La portaveu d’ERC al Montsià també ha volgut deixar clar que la seua decisió no va tenir res a veure amb el comunicat que va emetre la CUP just un dia abans d’oficialitzar-se el trencament del pacte. De fet, Navarro ha explicat que els republicans van posar-se en contacte amb el PSC per fer-los coneixedors de la seua incomoditat amb Miró.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>