AMPOSTA

Carme Navarro: ‘No respondré Miró, ni en públic ni en privat’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

09/03/2018

La presidenta del Consell Comarcal del Montsià, la republicana Carme Navarro, ha volgut donar per tancada la polèmica amb l’expresident de l’ens, el socialista Francesc Miró, arran de la moció de censura que van presentar Esquerra i el PDeCAT. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Navarro ha deixat clar que no respondrà més “ni públicament ni en privat” les acusacions de Miró , i que el seu únic objectiu a partir d’ara serà treballar pel conjunt de la comarca.

Fa unes dies, Miró va acusar el govern actual de no creure en la promoció turística del Montsià. De fet, va recordar que havien acomiadat la tècnica de Turisme per burofax l’endemà de la moció de censura, i que ara perillava el projecte de crear una àrea d’autocaravanes. Navarro ha replicat que el Consell Comarcal no té competències de promoció turística, i que el projecte, sense pressupost, depèn d’una subvenció que no està garantida.

Més enllà de la polèmica, Navarro ha volgut destacar l’acció de govern que estan impulsant en aquesta nova etapa. Així, ha explicat que en el ple d’aquesta setmana s’han aprovat els convenis amb l’Agència Catalana d’Habitatge i amb els ampes de les escoles que gestionen el servei de menjador, així com les bases dels ajuts al transport escolar. A banda, també van aprovar nous tràmits per la construcció de tres depuradores al Montsià.

D’altra banda, Navarro ha donat més detalls de la darrera reunió de treball que va fer a Gandesa amb les presidentes dels consells del Baix Ebre i de la Ribera d’Ebre, i amb el president del consell de la Terra Alta. En aquesta trobada, es van tractar reptes comuns com els plans locals de Joventut i Serveis Socials. També van parlar del transport i dels menjadors escolars, competències que estan assumint els consells comarcals, tot i que en molts casos són gestionats per les ‘ampes’.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>