TORTOSA

Càritas Diocesana instal·la nous contenidors de recollida de roba usada a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

17/11/2017

Càritas Diocesana de Tortosa ha instal·lat nous contenidors de recollida de roba usada a Tortosa. En concret en té instal·lats vuit a la ciutat i arriba gairebé a una vintena comptant els d'altres municipis del territori. Des del mes de setembre s'han recollit vuit tones de roba només a la capital ebrenca. El secretari general de Càritas Diocesana, Agustí Adell, ha explicat que s'abastirà el rober de Càritas a la ciutat i els excedents es traslladaran a la planta de tractament tèxtil de Roba Amiga, a Sant Esteve Sesrovires on es fa el triatge de la roba que es pot distribuir, la que s'envia a altres països i la que es recicla per fer matèria prima.

L'ampliació del nombre de contenidors de roba usada instal·lats a Tortosa respon al nou conveni signat entre Càritas Diocesana i la Fundació Formació i Treball que gestiona diferents plantes de triatge tèxtil a Barcelona i Tarragona. El projecte dona feina a setze persones amb dificultats d'inserció laboral a l'Ebre i Tarragona i en la planta de triatge també hi treballen més de 150 empleats. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha fet una crida a la ciutadania a utilitzar els contenidors.

Als contenidors es pot porta tots tipus de roba, calçat i complements i també algunes peces de roba de al llar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>