SANT CARLES DE LA RÀPITA

Caparrós: ‘La decisió de Puigdemont és inesperada però molt estratègica’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | SANT CARLES DE LA RÀPITA

11/10/2017

L’alcalde de la Ràpita, el republicà Josep Caparrós, ha fet aquest dimecres una valoració molt positiva de la decisió del govern català de suspendre temporalment la declaració d’independència del Parlament. Segons Caparrós, les paraules del president de la Generalitat van ser inesperades però encertades, si el que vol és trobar un espai per a la mediació i el diàleg amb el govern de l’Estat. Amb tot, l’alcalde rapitenc ha assumit que és del tot comprensible un cert desencís entre el món sobiranista.

Caparrós ha recordat que l’1 d’octubre va marcar “un abans i un després” per a Catalunya. Però també ha dit que si ara s’hagués fet una declaració unilateral, haurien perdut molts dels suports que ha aconseguit la causa catalana arreu del món.

Quant a la possible resposta del govern de l’Estat, Caparrós ha pronosticat un “trencament absolut”, perquè considera que l’executiu de Rajoy no voldrà entrar al joc de la negociació i la mediació. Però l’alcalde de la Ràpita confia en què les pressions internacionals facin el seu efecte. D’altra banda, Caparrós ha explicat que l’Ajuntament estudia emprendre accions legals per la càrrega policial contra els veïns que protegien el punt de votació del pavelló.

L’alcalde ha lamentat que 10 dies després encara no ha rebut cap tipus de disculpa pública o explicació pels fets de la Ràpita. Finalment, Caparrós ha avançat que proposarà que la plaça del pavelló passe a dir-se plaça de l’1 d’Octubre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>