SANT CARLES DE LA RÀPITA

Canício: ‘No hi havia motius per actuar amb tanta violència a la Ràpita’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | SANT CARLES DE LA RÀPITA

01/10/2017

L’advocat Josep Canício ha estat testimoni directe dels fets al pavelló de la Ràpita. Canício es trobava a l’interior del col·legi electoral, on s’havien constituït les meses i la gent ja havia començat a votar amb una certa normalitat i fluïdesa, enmig d’un ambient clarament festiu. Només uns minuts després de la càrrega policial, l’advocat ha relatat a Canal 21 Ebre com ha viscut l’arribada de la Guàrdia Civil al pavelló de la Ràpita, i com s’han produït els primers incidents.

Canício ha estat un dels convidats del programa especial que Canal 21 Ebre ha fet amb motiu de la jornada de l’1 d’octubre, des de les nou del matí i durant gairebé sis hores i en directe. L’advocat rapitenc ha lamentat amb contundència l’actuació de les forces de seguretat i ha assegurat que no hi havia motius per actuar amb tanta violència.

En aquest sentit, Canício ha criticat la desproporcionalitat de l’actuació de la Guàrdia Civil. L’advocat ha explicat que finalment han pogut sortir per una porta auxiliar del pavelló, i ha volgut destacar la intervenció de l’alcalde de la Ràpita.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>