CAMARLES

Camarles preveu repartir més de 4.000 degustacions de baldana d’arròs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | CAMARLES

22/08/2017

Camarles celebrarà aquest proper dissabte 26 d’agost la 13a Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs. Serà a partir de les 19:30 a la Torra de Camarles. En el transcurs de la Jornada està previst repartir més de 4.000 degustacions. Aquest any són 11 els estands on el visitant podrà degustar una gran varietat de tapes on el principal ingredient serà la baldana d'arròs. La regidora de Promoció Econòmica i Comerç de Camarles, Bàrbara Curto, ha explicat algunes de les noves degustacions que es preparen per l’ocasió.

Curto ha explicat que a la Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs hi assisteixen veïns, gent d’arreu de les Terres de l’Ebre i turistes que es troben a la zona i que es mostren sorpresos de la gran varietat de tapes que es poden fer amb aquest producte.

Durant l'acte els més petits podran gaudir de l'actuació de la pallassa Floreta i d'un castell inflable, a més, els assistents podran ballar al ritme dels Sherpar. La regidoria de promoció econòmica i turisme de l'Ajuntament de Camarles ha posat a la venda els tiquets anticipats per un preu de sis euros per a quatre degustacions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>