ALCANAR

CRÒNICA - Pèrits, veïns i curiosos a la zona zero d'Alcanar Platja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ALCANAR

07/09/2017

Tres setmanes després de les explosions a la casa d'Alcanar-Platja ja s'hi pot accedir a la zona zero. Alguns curiosos i mitjans de comunicació tafanegen al solar on els terroristes van estar preparant l'atemptat de Barcelona. Alguns veïns amb qui hem parlat mai s'hagueren imaginat com en un lloc tan tranquil va passar el que va passar.

La primera explosió va causar desconcert: les onze de la nit, una hora tranquil·la en un lloc tranquil. Ningú sabia el que passava. La segona explosió, l'endemà, sí que va causar més temor entre els veïns per la presència de bombers i policia a la finca.

Dos cases pròximes estan molt afectades i els pèrits ja estan fent la seua feina. Els danys són evidents. Entre els veïns de la zona a poc a poc es treballa per reparar els desperfectes. En altres cases on estiuegen visitants que no han tornat encara, el paisatge no ha canviat gaire des del 16 d'agost.

Ara és el moment que els propietaris amb assegurança puguen acollir-se com a víctimes d'actes terroristes al Consorci de Compensació d'Assegurances. A poc a poc la normalitat anterior al dia dels fets anirà tornant a la urbanització Montecarlo d'Alcanar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>