TORTOSA

CATAC demana la dimissió de dos càrrecs directius de l’Hospital de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

19/02/2018

Matí de protestes a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. El sindicat CATAC-CST/IAC ha denunciat un cas de "persecució sindical". La portaveu del sindicat, Cinta Sarroca, ha exigit la dimissió del director de Personal, Jordi Ribes, i de la coordinadora de la Unitat Territorial de Gestió Administrativa per a pacients, Empar Navasquillo.

Els fets es remunten als mesos de setembre i octubre del 2017 quan una delegada sindical de CATAC hauria estat apartada del seu lloc de treball després de reclamar una compensació per hores sindicals.

Els delegats sindicals consideren que se l'ha castigat i demanen una millor gestió a la direcció del centre, que ha fet un gest per resoldre-ho i no entorpir encara més el clima laboral. Sarroca ha denunciat el tracte "de menyspreu" per part de la direcció de l'Hospital tot i que considera que, des d'aquesta, volen arribar a un entesa.

Els sindicats també han aprofitat per a alertar que l'excés de feina i la mala planificació de personal laboral que fa que molts metges especialistes marxen del territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>