DELTEBRE

Bona resposta del sector pesquer als ajuts del GALP Mar de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | DELTEBRE

18/01/2018

El Grup d’Acció Local Pesquer Mar de l‘Ebre (GALP) va celebrar dimecres l’assemblea general a Deltebre. La cita va servir per presentar la memòria d’activitats del segon semestre de 2017, l’aprovació del pressupost i l’estat de la convocatòria d’ajuts. En aquest sentit, el gerent de l’entitat, Joan Alginet, ha destacat la bona resposta per part de promotors i empreses, tot i el retard de sis mesos en la convocatòria dels ajuts, després de l’aplicació de l’article 155.

Eusebio Rosales, president del GALP Mar de l’Ebre també ha fet un balanç positiu. La creació de llocs de treball del sector o l’augment del valor afegit dels productes de pesca són alguns dels objectius d’aquests ajuts.

El GALP té per objectiu impulsar projectes per al sector pesquer i aqüícola i gestiona els ajuts del Fons Europeu Marítim i de la Pesca. Fins al 2023, l’entitat podrà gestionar ajuts per valor de 3,6 milions d’euros, el 85% dels quals han d’arribar de la Unió Europea.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>