TORTOSA

Bona jornada per als equips del Centre d'Esports Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

28/11/2017

Primer partit de la segona volta a Primera Catalana. El Sénior Femení del Centre d'Esports Tortosa s'enfrontava amb el Joventut Handbol la Llagosta, un partit en què les tortosines els va costar molt entrar, i fins al minut 4 no aconseguien marcar, però a poc a poc van anar agafant el ritme fins a acabar la primera part amb 19-10, nou amunt a favor.

En tornar del descans, les xiques entrenades per Estefania de la Iglesia semblava que tornaven a sortir adormides, i les llagosteres tornaven a retallar distàncies al marcador aprofitant les errades en defensa de les locals arribant a una diferència de només tres gols.

Les tortosines però, van saber fer un esforç final i acabar el partit amb un parell de contraatacs ben portats per sentenciar el partit 33-28.

També va guanyar el Sènior Masculí de tercera catalana, que jugava contra el Molins de Rei. Els del Centre d'Esports van demostrar un bon atac, però van estar fluixos en defensa, fet que es va reflectir en el marcador final de 29-26.

En aquesta jornada, la resta d'equips federats van guanyar excepte el cadet femení que perdia contra el Ribes en la seua primera derrota de la temporada per a les jugadores de Rosa Chertó.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>