Bona imatge, mal resultat

Albert Pascual | AMPOSTA

17/10/2017

Amposta 24 - 26 Associació Lleidatana

L'Amposta suma una nova derrota, aquest cop davant l'afició en un Pavelló Municipal ple de gom a gom per veure les noies de Mateu Castellà davant un rival directe, l'Associació Lleidatana.

Durant el previ del partit el conjunt ampostí va presentar tots els equips del club.

Ja sobre el terreny de joc, primers minuts amb alternances al marcador, però sempre marcadors favorables mínims per a cadascun dels dos equips. Tot això fins al minut 20 quan les noies entrenades per Miroslav Vujasinovic han estat més efectives en tirs exteriors aconseguint un parcial de 0-4 que ha fet anar a remolc a l'Amposta durant la resta del partit. Amb tot s'ha arribat al descans amb un ajustat 10 a 11.

A la tornada del descans, Mateu Castellà ha ordenat una defensa individual amb Yaiza Ferré marcant de prop a l'as lleidatà, Irinia Pop aconseguint anul·lar els exteriors de la veterana jugadora. L'atac ampostí, massa horitzontal, apenes generava perill i només Zulema amb 9 gols i Raquel Romero amb 4 van fer mal a les lleidatanes.

Durant els últims cinc minuts les noies de Mateu Castellà van intentar la remuntada però van haver-se de conformar amb un més ajustat 24-26.

Tot i lluitar i oferir un bon joc, els resultats no acompanyen a l'Amposta, equip que després de cinc partits jugats només suma un punt. El pròxim cap de setmana, viatge fins a Saragossa per jugar contra els Dominicos, equip que encara està pitjor, ja que encara no ha sumat cap punt.