MÓRA LA NOVA

Bladé: ‘Les eleccions que volen convocar amb l'article 155 són una fugida endavant’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | MÓRA LA NOVA

24/10/2017

El director de Cultura a les Terres de l’Ebre, Ferran Bladé, ha afirmat que la convocatòria d’eleccions prevista amb l’aplicació de l’article 155 no servirà per resoldre res a Catalunya. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Bladé ha dit que unes noves eleccions serien “una fugida endavant”, i ha lamentat que el govern de l’Estat espanyol es negui a reconèixer la validesa legal i el resultat del referèndum de l’1 d’octubre.

Quant a l’aplicació de l’article 155, Bladé ha dit que que confia que el govern de l’Estat no intervingui també departaments com Cultura o Ensenyament. Amb tot, ha posat de manifest que el PP acumula “errors” a l’hora d’abordar una sortida al conflicte amb Catalunya.

Segons Bladé, amb l’aplicació de l’article 155 volen tombar un govern i una majoria sobiranista al Parlament que no van poder vèncer a les urnes. De fet, ha recordat que no és la primera vegada que des d’Espanya es vol acabar amb Catalunya també com a nació cultural.

A més, Bladé ha lamentat que l’Estat espanyol pretengui ignorar la reivindicació de milers i milers de persones, sota l’argument que estan manipulades o abduïdes per l’independentisme. Finalment, ha manifestat el seu suport al govern català i al president Carles Puigdemont, que dijous podria acudir personalment al Senat per rebutjar l’article 155.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>