BÍTEM

Bítem omple de nou la Fira de la Clementina amb 40 estands


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | BÍTEM

18/10/2017

Bítem ja ho té tot a punt per celebrar la 10a Fira de la Clementina, que tindrà lloc del 20 al 22 d’octubre coincidint amb l’arribada als mercat de les varietats més primerenques. Un any més el recinte firal s’omplirà en la seva totalitat amb la participació de 40 expositors. El president de l’EMD de Bítem, Josep Cugat, ha explicat que en la Fira s’hi implica tot el poble, des d’empreses a entitats o associacions.

La Fira de la Clementina obre portes divendres 20 d’octubre amb una jornada tècnica organitzada pel departament d'Agricultura sobre el cítric com a arbre ornamental, a càrrec de Tula Llorach i Meritxell Fibla. L'endemà dissabte es farà la inauguració. Ja a la tarda es farà el segon concurs de pastissos elaborat amb clementina i diumenge serà el torn de la Festa dels Tres Tombs. Quant a la producció, Cugat ha explicat que la collita serà un 20% inferior a la de l’any passat però que els fruits seran de gran qualitat.

Durant la Fira també se celebrarà un concurs d’exprimidors de suc de clementina.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>