ALCANAR

Benjamí Prades guanya el Tour de Taiwan

Albert Pascual | ALCANAR

31/03/2017

El ciclista d'Alcanar Benjamí Prades s'ha coronat campió del Tour de Taiwan, una cursa de cinc etapes que forma part del circuit de la UCI Asia Tour. Al podi l'ha acompanyat el colombià Edwin Ávila, i tercer, el belga Kevin de Jonghe. Prades s'ha imposat a Ávila en una diferència de tan sols 8 segons a la classificació general. El ciclista ebrenc de 33 anys ja fa quatre temporades que corre amb l'equip japonés del Team Ukyo i ha participat en nombroses proves ciclistes arreu del continent asiàtic.

La darrera etapa del Tour de Taiwan, de 189 quilòmetres es va disputar en un circuit per la localitat de Pingtung, prop de Taipei, on va guanyar l'australià Brenton Jones. El Tour de Taiwan està dins el circuit professional des del 2005, i aquesta és la primera vegada que un ciclista espanyol ha aconseguit el triomf. Només Francisco Mancebo havia fet un subcampionat en l'edició del 2016.