BENICARLÓ

Benicarló remodelarà la plaça de l'Estació i els voltants


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailG.M. | BENICARLÓ

10/08/2017

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat les diverses actuacions que es duran a terme en la plaça de l'Estació i els voltants, amb l'objectiu principal de millorar l'entorn de l'estació de ferrocarril, un dels punts més destacats d'entrada de turistes a la ciutat. Una de les principals millores serà la construcció de dos nous pàrquings, que substituiran l'actual aparcament de davant de l'entrada de l'estació, que desapareixerà amb l'obertura del vial Felipe Klein fins a la rambla de Cervera. Aquest vial serà d'un únic sentit i ajudarà a agilitzar el trànsit de vehicles al voltant de l'estació, especialment en hores clau.

Aquestes actuacions compten amb un pressupost de 179.987 euros, un 70% dels quals l'aportarà la Diputació de Castelló mitjançant el Pla Castelló 135, mentre que el 30 % restant correrà a càrrec de l'Ajuntament de Benicarló.

Miralles ha afirmat que «és molt necessària la millora d'aquest espai, perquè és l'entrada a Benicarló a través del ferrocarril». A més, l'alcaldessa ha remarcat que «les actuacions contribuiran a millorar l'accessibilitat, ampliaran els espais per als vianants i milloraran la connexió amb els autobusos, afavorint així una mobilitat més sostenible». Miralles ha afegit que «aquestes obres responen a la necessitat d'adaptar els espais de l'estació a la nova situació que es produirà al connectar la part nord de Benicarló amb el Sector 11 Collet II».

En aquest sentit, l'alcaldessa ha recordat que al mateix temps que es duen a terme les actuacions d'adequació i millora de la plaça de l'Estació i voltants, està previst que comencen les obres de la primera fase del Sector 11 Collet II, que van ser adjudicades la setmana passada a l'empresa Pavasal per un import de 2.386.120 euros (IVA inclòs) i que està previst que comencen el pròxim mes d'octubre.

La principal actuació que es durà a terme serà urbanitzar la circumval·lació al voltant de l'empresa IFF amb l'obertura de dos nous vials (un paral·lel amb la rambla de Cervera i un que connectarà aquest nou carrer amb el passeig de Febrer Soriano), a més de l'obertura ja mencionada de l'avinguda de Felipe Klein, que permetrà eliminar l'actual cul-de-sac que es forma en la plaça de l'Estació i que dificulta el trànsit rodat de vehicles.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>