BENICARLÓ

Benicarló inverteix 86.000 euros en la millora de carrers


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | BENICARLÓ

11/08/2017

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat una inversió de 86.000 euros, al càrrec del pressupost municipal de 2017, destinada a l'adequació i millora de la pavimentació en diversos carrers de la ciutat.

Així, una de les zones a millorar és la part antiga de Benicarló, amb actuacions en el carrer de Sant Isidre, el carrer de Sant Silvestre i el carrer de Sant Martí. Tanmateix, també estan previstes actuacions en diverses interseccions: entre el carrer de Pius XII i el carrer d'Hernán Cortés, entre el carrer de Sant Telm i el carrer de Francisco Pizarro, entre el carrer del Segle i el carrer del Comerç i entre el carrer d'Hernán Cortés i el carrer de Sant Telm, a més d'arreglar l'entrada del propi Grup Sant Telm.

La zona nord de Benicarló és una de les altres zones objecte de les millores, amb actuacions al carrer del Puig de la Nau, carrer de Penyagolosa i carrer de Lluís Vives. A més, també es millorarà el carrer dels Germans de les Escoles Cristianes, el carrer del Doctor Ferrer, el carrer de Boters i les rodones del carrer de Boters amb el carrer de Jacinto Benavente i la del carrer Mossén Lajunta amb el passeig de Febrer Soriano.

L'alcaldessa ha assenyalat que «el condicionament de carrers ha estat una de les prioritats en aquest pressupost» i ha anunciat que de cara als pròxims exercicis «tornarem a pressupostar la millora i adequació dels vials de Benicarló que no es troben en un estat òptim, amb l'objectiu de millorar la seguretat».



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>