TORTOSA

Bel: ‘No tinc encara cap citació formal, ens n’hem assabentat per la premsa’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

16/09/2017

L’alcalde de Tortosa i diputat al congrés, Ferran Bel, ha assegurat que no ha rebut cap citació formal per a declarar per l’1-O i que se n’ha assabentat per la premsa de Madrid.

Aquest divendres, saltava als titulars que el Fiscal General de l’Estat, José Manuel Maza, havia ordenat a la Fiscalia Superior de Catalunya i al Tribunal Suprem que es citessin a declarar en qualitat d’investigats els alcaldes que col·laboren amb l’1-O i que tenen la condició d’aforats ja sigui perquè són diputats al Parlament o al Congrés, com és el cas de Ferran Bel. L’alcalde de Tortosa ha explicat que no ha comès cap delicte i que així ho explicarà arribat el moment. Bel també ha demanat tranquil·litat a la gent i ha assegurat que faran tot el possible perquè l’1-O es voti.

Bel ha criticat de forma contundent que el Fiscal General de l’Estat filtri a la premsa aquestes informacions. I ha assegurat que un senyor que va ser reprovat pel Congrés dels Diputats fa només tres mesos hauria de tenir vergonya d’investigar el 75% d’alcaldes elegits democràticament al país. Per a Bel que el Fiscal doni per suposat que el Tribunal Constitucional admetrà l’escrit a tràmit és una alteració dels poders.

Bel també ha fet una crida a la resta de formacions polítiques espanyoles tot assegurant que això no es pot consentir. I ha acusat el govern del PP d’inconscients i incompetents. El conseller de la Generalitat, Santi Vila, ha expressat el seu suport a Bel i a la resta d’alcaldes investigats.

D’altra banda, els que sí que han rebut una citació per a anar a declarar han estat els alcaldes d’Amposta, la Ràpita i Deltebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>