TORTOSA

Bel deixarà l’alcaldia de Tortosa aquest dijous i Roigé agafarà el relleu dissabte


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

07/02/2018

Ferran Bel ha anunciat que demà dijous deixarà l’alcaldia de Tortosa després de gairebé onze anys. Bel ha entrat al registre la seva renúncia aquest mateix dimecres i demà dijous a les vuit del vespre s'acomiadarà en un ple extraordinari. El relleu l'agafarà l'actual segona tinent d'alcalde Meritxell Roigé qui, a partir de dissabte, esdevindrà la primera alcaldessa de la història de Tortosa. Bel ha assegurat que tenia pensat deixar el càrrec fa alguns mesos però que el context polític l'ha obligat a retardar-ho.

Tot i que té previst reincorporar-se a la seva activitat professional com a economista, de moment, continuarà amb la vida política com a diputat al Congrés de Diputats i com a membre de l'executiva nacional del PDeCAT. En l'anunci del seu comiat ha tingut agraïments per a la societat civil, companys regidors, alcaldes de l'Ebre i d'arreu del país, i ha assegurat que marxa “satisfet” per haver pogut treballar per la seva ciutat.

En aquesta línia, Bel ha posat en valor la feina festa des del consistori després de superar els anys més difícils de la crisi econòmica.

Bel també ha volgut destacar l’experiència que té en l’àmbit municipal la que serà la nova alcaldessa de Tortosa.

Amb la renúncia de Bel com a alcalde i regidor s’incorporarà com a regidor del PDeCAT a l’Ajuntamen, el president de l’EMD de Bítem, Josep Cugat, després que també hagi renunciat a ocupar l’acta de regidora Rosa Cid, també exregidora dels govern de Bel. Imatge ALBERT PASCUAL.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>