TORTOSA

Bel confia en la intervenció exterior per forçar la mediació


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno / ACN | TORTOSA

13/10/2017

El diputat al Congrés pel PDeCAT i alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha lamentat l'actitud del PP, C's i PSOE davant l'oferta de diàleg feta pel president Puigdemont. En declaracions a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Bel ha assegurat que les compareixences d'aquest dimecres, tant de Mariano Rajoy com del socialista Pedro Sánchez, formaven part d'una maniobra "absolutament orquestrada". També ha posat de relleu que davant el "gest" del Govern i del president Puigdemont la resposta de l'Estat sigui "l'amenaça del 155 i la supressió d'elements d'autogovern a Catalunya". Bel espera ara que algú, des de l'exterior, pressioni i faci reflexionar l'Estat, ja que "sinó difícilment el gest de Puigdemont pot tenir recorregut".

D’altra banda, Bel també ha reiterat la seua plena confiança en l’estratègia adoptada pel govern català i el mateix president Puigdemont. Finalment, Bel ha afirmat que la posició de la CUP és legítima, però que cal fer confiança.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>