TORTOSA

Bel assegura que no deixa l'alcaldia de Tortosa per ser conseller de la Generalitat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

23/01/2018

L’alcalde de Tortosa ha assegurat aquest dimarts que no serà conseller del nou govern de la Generalitat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ferran Bel s’ha autodescartat per al càrrec, tot afirmant que la seua prioritat en els propers mesos serà continuar com a diputat del PDeCAT a Madrid, per més endavant reincorporar-se plenament a la seua activitat professional. Així, Bel ha remarcat que no li ha passat pel cap ser conseller, i que tampoc ha tingut cap proposta.

En aquest sentit, Bel ha explicat que ja té clara la data de la seua renúncia a l’alcaldia, però ha evitat fer-la pública. Segons Bel, el relleu a l’alcaldia de Tortosa es produirà “més prompte que tard”, quan puga tancar algunes qüestions que voldria deixar enllestides abans de deixar el càrrec.

Bel espera que no hi hagi canvis substancials en l’actual govern municipal entre el PDeCAT i Esquerra. Així, ha afirmat que la seua intenció és desvincular-se totalment de la vida política municipal, perquè Meritxell Roigé puga començar a construir-se el seu propi projecte.

D’altra banda, Bel ha repassat diverses qüestions de l’actualitat municipal, com ara les polèmiques pel sobrecost del pont de l’Estat o pel canvi de gestió de la gossera. L’alcalde ha rebutjat que grups de l’oposició hagin volgut utilitzar aquest tema políticament.

També ha anunciat que d’aquí a uns mesos decidiran la gratuïtat total del pàrquing de la plaça del Bimil·lenari, si finalment es constata que no funciona com a aparcament vinculat al bus llançadora fins a l’hospital Verge de la Cinta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>