TORTOSA

Bel (Movem Tortosa): 'El 8-M faré vaga tot el dia'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

06/03/2018

La regidora Cristina Bel ha celebrat aquest dimarts que el ple l’Ajuntament aprovés les tres mocions de suport a la convocatòria de vaga feminista del 8-M. De fet, la regidora de Movem Tortosa ha dit que ella farà vaga tot el dia.

En canvi, Bel també ha lamentat la falta d’informació als grups de l’oposició en les candidatures de Tortosa a ser Capital de la Cultura Catalana; per ser la seu dels World Sport Games; i per esdevenir Patrimoni de la Humanitat, un reconeixement a atorga la Unesco.

Segons Bel, encara no s’ha apreciat un canvi de formes significatiu del govern municipal amb els grups de l’oposició. L’endemà del primer ple ordinari presidit per la nova alcaldessa, la regidora de Movem ha recordat que Meritxell Roigé ja era la mà dreta de Ferran Bel al Consell Comarcal del Baix Ebre. I que, després del relleu a l’alcaldia, els regidors del PDeCAT encara s’estan ressituant.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>