TORTOSA

Bel: ‘Han estat les festes de la Cinta més participades que recordo’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

05/09/2017

Tortosa ja ha acomiadat les festes de la Cinta 2017. Dilluns van fer-se les activitats centrades al riu Ebre i també el tradicional Cosso-Iris, que va omplir d’animació, de confeti i carrosses l’avinguda de la Generalitat. Pocs minuts abans de l’inici del Cosso-Iris, que va ser un dels actes més participats de les festes, l’alcalde de Tortosa va fer una primera valoració de la Cinta d’enguany. Ferran Bel va destacar que després dels darrers anys, el nou model de festes de la Cinta ja ha trobat l’equilibri. De fet, va dir que les d’enguany han estat una de les festes més participades que recorda.

De la mateixa manera, Bel va afegir que és un encert concentrar l’activitat al voltant del parc Teodor González, la plaça de davant de l’auditori i l’avinguda de Lleida, amb les atraccions firals.

A banda, l’alcalde va valorar que aquestes han estat unes festes també marcades per un reforç de les mesures de seguretat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>